as kettingen zilver

Ik vind mijn werk buitengewoon bijzonder. Behalve dat ik het heerlijk vind om met mijn handen te werken, hou ik van het contact met mensen. Ik hoor graag wat jij terug wilt zien in het assieraad. We zijn allemaal zo verschillend! Daarom vind ik het interessant om te zien of ik samen met jou tot hét perfecte sieraad met as kan komen waar je echt een goed gevoel bij hebt. Ik snap dat dit in één keer goed moet gaan.

In de meeste gevallen zijn de wensen voor het sieraad zo specifiek en persoonlijk waardoor de opties in deze webshop al snel tekortschieten. Ik denk graag mee hoe de symboliek en herinnering van jullie speciale relatie mag terugkomen in het sieraad. Ookal is het idee nog niet helder en weet je niet of het technisch haalbaar is, mail gerust: info@bijmijassieraden.nl

Voor het langsbrengen van de as en het bespreken van een sieraad bent u welkom in mijn ontvangstruimte aan huis in Schiedam (naast Rotterdam).

Als je een vingerafdruk of handgeschreven tekst wilt laten graveren dan kun je die, na je bestelling geplaatst te hebben per mail/post toesturen of langsbrengen.

© 2015 - 2020 Bij Mij Assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel