Navigatie

Een sieraad laten maken/ eigen ontwerp

Een sieraad wat jullie leven samen symboliseert, waar de as in bewaard wordt en wat een leven lang mee moet gaan. Dit is misschien wel het enige moment waarop het vanzelfsprekend is dat een goudsmid iets bijzonders op maat gaat maken. 

Geen grenzen. Alles is mogelijk. 

Een vertrekpunt kan zijn een sieraad uit mijn collectie. Of juist iets wat je ergens gezien hebt. Een mooi stuk tekst kan belangrijk zijn. Of juist een bepaalde edelsteen die bij jou of de ander past. Ook kan oud goud gebruikt of ingeleverd worden. De trouwring van de overleden partner is ook iets wat ik verwerk in een sieraad van as.
 

Het laten maken van een sieraad waarin de as van uw dierbare wordt verwerkt is een intieme gebeurtenis. Ik vind het persoonlijke contact hierin dan ook erg belangrijk. 

Je bent van harte welkom in mijn atelier aan huis.

Ik heb hier voorbeelden van assieraden die je kunt komen bekijken en passen. Echter is ook een deel van de collectie die te zien is op deze website voor klanten gemaakt en daardoor niet meer hier. Mocht jouw favoriete sieraad er niet bij zitten dan help ik je met materialen, afmetingen en een schets om een helder beeld voor ogen te krijgen. 
 


De oude molen aan het water waar ik werk is een heerlijke plek om te zijn. Ik ontvang hier graag mijn klanten om te praten over het sieraad, over jullie persoonlijke verhaal.

DO 10-17 uur/  VRIJ 12-21 uur /  ZO 12-17 uur
Bezoekadres: Noordvest 34 3117EE Schiedam
Postadres: Vlaardingerdijk 3117EE Schiedam

Klik op onderstaande knop om een afspraak in mijn agenda te boeken:

 


VERZENDEN:

​Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de as langs te komen brengen dan mag je het natuurlijk ook versturen.

Je kunt een eetlepel as in een goed dichtgeknoopt plastic zakje doen en dan in een stevige envelop naar:

BIJ MIJ Assieraden

Vlaardingerdijk 91

3117 EE Schiedam

Zorg ervoor dat de as goed verpakt is en dat er een briefje met de naam en het ordernummer bijgevoegd is.


Voor het verwerken van een haarlok mag je deze netjes met een plakbandje op een papiertje plakken en dichtvouwen.


Voor het graveren van een vingerafdruk mag je het originele document door mij laten digitaliseren. Als je zelf een digitaal bestand hebt van goede kwaliteit is dat uiteraard ook goed.


Bij bestelling van een ring: verstuur een lekker passende ring mee voor de juiste maat, die stuur ik weer mee terug. Als je je  maat zelf weet is dat natuurlijk ook prima. Mocht geen van beide lukken, dan kan ik een pasring naar je opsturen.


Respectvol en uniek

Ik voel me vereerd om voor jou een draagbare herinnering te maken zodat je je dierbare dichtbij kunt dragen in een stijlvol en persoonlijk sieraad.

Ik kan me voorstellen dat ieder klein beetje as waardevol is en dat het niet makkelijk is om het uit handen te geven. Zodra het hier aankomt per post, krijg je een bevestigingsmail. De as wordt samen met je naam en ordernummer bewaard en verwerkt. Uiteraard zal alle as die overblijft netjes naar je terug komen.

Ieder sieraad is weer anders omdat de as er altijd weer anders uitziet (van donker naar licht, van grof naar fijn). De foto's zijn dus voorbeelden en uw eigen sieraad kan daar vanaf wijken.

 

© 2015 - 2019 Bij Mij Assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel