Een sieraad wat jullie leven samen symboliseert, waar de as in bewaard wordt en wat een leven lang mee moet gaan. Dit is misschien wel het enige moment waarop het vanzelfsprekend is dat een goudsmid iets bijzonders op maat gaat maken. 

Geen grenzen. Alles is mogelijk. 

Een vertrekpunt kan een sieraad zijn uit mijn collectie of juist iets wat je zelf ergens gezien hebt. Een mooi stuk tekst kan belangrijk zijn. Of een bepaalde edelsteen die bij jou of de ander past. Ook kan oud goud gebruikt of ingeleverd worden.

De trouwring van de overleden partner is ook iets wat ik verwerk in een sieraad van as. Hier zie je een voorbeeld van het vermaken van twee gouden trouwringen naar een nieuwe set ringen met frisse, vrouwelijke uitstraling en uiteraard de as van haar man.

 
Bij de onderstaande hanger heb ik de twee ringen in elkaar geschoven en er een gouden houder van gemaakt. Zo kunnen de as en echte vergeet-mij-nietjes erin verwerkt kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

 

Bij het veranderen van de trouwringen is het van belang dat het nieuwe ontwerp op zichzelf staand hélemaal klopt. Ik wil vermijden dat de vorm van het nieuwe sieraad te 'gezocht' is. Te bedacht.
Dat we consessies doen om de vorm van de trouwringen in tact te laten waardoor het nieuwe sieraad niet helemaal is wat het zou kunnen zijn.

Waar ik naartoe wil is een soort perfectie wat je ook zou vinden in een nieuw sieraad maar dan nu gemaakt van twee trouwringen die een nieuwe fase gaat markeren in je leven.

Je hebt aan mij iemand die er veel voldoening uit haalt om in een gesprek precies te vinden wat je zoekt maar misschien moeilijk vind om onder woorden te brengen.
Je hebt aan mij ook iemand die zegt wanneer iets geen goed idee is.
Soms moet je ergens tussen kiezen om zo tot een kloppend, logisch geheel te komen. Ik help je bij al deze beslissingen. 

 

 

 

Het laten maken van een sieraad waarin de as van uw dierbare wordt verwerkt is een intieme gebeurtenis. Ik vind het persoonlijke contact hierin dan ook erg belangrijk. 
 

 

 

Neem direct contact met mij op:

 

© 2015 - 2024 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel