Een sieraad wat jullie leven samen symboliseert, waar de as in bewaard wordt en wat een leven lang mee moet gaan. Dit is misschien wel het enige moment waarop het vanzelfsprekend is dat een goudsmid iets bijzonders op maat gaat maken. 

Geen grenzen. Alles is mogelijk. 

Een vertrekpunt kan een sieraad zijn uit mijn collectie of juist iets wat je zelf ergens gezien hebt. Een mooi stuk tekst kan belangrijk zijn. Of een bepaalde edelsteen die bij jou of de ander past. Ook kan oud goud gebruikt of ingeleverd worden.

De trouwring van de overleden partner is ook iets wat ik verwerk in een sieraad van as. Hier zie je een voorbeeld van het vermaken van twee gouden trouwringen naar een nieuwe set ringen met frisse, vrouwelijke uitstraling en uiteraard de as van haar man.

 
Bij de onderstaande hanger heb ik de twee ringen in elkaar geschoven en er een gouden houder van gemaakt. Zo kunnen de as en echte vergeet-mij-nietjes erin verwerkt kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

Bij het veranderen van de trouwringen is het van belang dat het nieuwe ontwerp op zichzelf staand hélemaal klopt. Ik wil vermijden dat de vorm van het nieuwe sieraad te 'gezocht' is. Te bedacht. Dat we consessies doen om de vorm van de trouwringen in tact te laten waardoor het nieuwe sieraad niet helemaal is wat het zou kunnen zijn.

Waar ik naartoe wil is een soort perfectie wat je ook zou vinden in een nieuw sieraad maar dan nu gemaakt van twee trouwringen die een nieuwe fase gaat markeren in je leven.

Je hebt aan mij iemand die er veel voldoening uit haalt om in een gesprek precies te vinden wat je zoekt maar misschien moeilijk vind om onder woorden te brengen. Je hebt aan mij ook iemand die zegt wanneer iets geen goed idee is. Soms moet je ergens tussen kiezen om zo tot een kloppend, logisch geheel te komen. Ik help je bij al deze beslissingen. 

 

Het laten maken van een sieraad waarin de as van uw dierbare wordt verwerkt is een intieme gebeurtenis. Ik vind het persoonlijke contact hierin dan ook erg belangrijk. 

Je bent van harte welkom in mijn molen in Schiedam waar ik werk. Ik heb hier voorbeelden van assieraden die je kunt komen bekijken en passen. 

Een deel van de collectie die te zien is op deze website zijn persoonlijk voor klanten gemaakt. Ik heb dus niet van alle modellen een voorbeeld in de molen liggen. Maar mocht jouw favoriete sieraad er niet bij zitten dan help ik je met materialen, afmetingen en een schets om een helder beeld voor ogen te krijgen.

 

De oude molen aan het water waar ik werk is een heerlijke plek om te zijn. Ik ontvang hier graag mijn klanten om te praten over het sieraad, over jullie persoonlijke verhaal.

Bezoekadres: Noordvest 34 3117EE Schiedam
Postadres: Vlaardingerdijk 3117EE Schiedam

 

 

 

Verzenden

​Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de as langs te komen brengen dan mag je het natuurlijk ook versturen.

Je kunt een eetlepel as in een goed dichtgeknoopt plastic zakje doen en dan in een stevige envelop naar:

BIJ MIJ Assieraden

Vlaardingerdijk 91

3117 EE Schiedam

Zorg ervoor dat de as goed verpakt is en dat er een briefje met de naam en het ordernummer bijgevoegd is.

Voor het verwerken van een haarlok mag je deze netjes met een plakbandje op een papiertje plakken en dichtvouwen.

Voor het graveren van een vingerafdruk mag je het originele document door mij laten digitaliseren. Je kunt deze meenemen naar de afspraak. Als je zelf een digitaal bestand hebt van goede kwaliteit is dat uiteraard ook goed. Deze kan per mail gestuurd worden.

Bij bestelling van een ring: verstuur een lekker passende ring mee voor de juiste maat, die stuur ik weer mee terug. Als je je  maat zelf weet is dat natuurlijk ook prima. Mocht geen van beide lukken, dan kan ik een pasring naar je opsturen.

Respectvol en uniek

Ik voel me vereerd om voor jou een draagbare herinnering te maken zodat je je dierbare dichtbij kunt dragen in een stijlvol en persoonlijk sieraad.

Ik kan me voorstellen dat ieder klein beetje as waardevol is en dat het niet makkelijk is om het uit handen te geven. Zodra het hier aankomt per post krijg je een bevestigingsmail. De as wordt samen met je naam en ordernummer bewaard en verwerkt. Uiteraard wordt alle as die overblijft netjes naar je teruggestuurd.

Ieder sieraad is weer anders omdat de as er altijd weer anders uitziet (van donker naar licht, van grof naar fijn). De foto's zijn dus voorbeelden en jouw eigen sieraad kan daar van afwijken.

 

Neem direct contact met mij op:

 

© 2015 - 2023 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel