Ik hou van pure, natuurlijke materialen. Van kralen van natuursteen. Van runderleer wat met de tijd meer karakter krijgt. De haarlok en as gaan zo op in een sieraad van organische materialen en dat klopt voor mij.
Ik maak kralen van een haarlokje of as. De eindstukken van zilver kunnen worden voorzien van een naam en datum. De kralen kunnen aan een leren armband worden gedragen of met andere prachtige kralen aan een armband gecombineert worden. Denk hierbij aan Jaspis, Tijgeroog, Lapis Lazuli, Rozekwarts, Tukoois, Onyx en nog veel meer.
Het zijn stoere armbanden voor iedere dag. Om zo op jouw eigen manier een haarlokje of as van degene bij je te dragen die je zo mist.

Kom in de molen naar de natuurlijke edelsteenkralen kijken en combineer samen met mij jouw perfecte armband.

 • As-armband Darion
  As-armband Darion

  Deze dikke lederen armband heeft een gesloten cilinder van zilver, gevuld van as. Er zitten Mudra kralen van massief zilver aan weerszijden. De mini-urn is 1 centimeter groot. Ik vul deze met as en soldeer hem dicht.
  De kraal is…

  € 334,95
 • As-armband Arlen
  As-armband Arlen

  De mooiste, stoerste as-armband met mini-urn en een persoonlijke gravure. Echt leer. Echt zilver. Duurzaam en tijdloos van ontwerp.

  € 334,94
 • As-armband Tyron
  As-armband Tyron

  Deze dikke lederen armband heeft een kraal van as, met naam en datum op de eindstukken. Er zitten Mudra kralen van massief zilver aan weerszijden.
  De kraal is 15 mm groot. De leren band is 5 mm dik.

  € 334,95
 • As-armband Sean
  As-armband Sean

  Deze dikke lederen armband heeft een kraal van as, met naam en datum op de eindstukken. Er zitten Mudra kralen van massief zilver aan weerszijden.
  Je kunt kiezen voor een magneetsluiting of een karabijnhaak-sluiting.
  De kraal is…

  € 334,95
 • As-armband Zev
  As-armband Zev

  Prachtige blauwe Agaath kralen, met Jaspis en Onyx, vormen de armband waarin de as wordt bewaard. In het blauwe middenstuk dwarrelt de donkere as.

  € 344,95
 • As-armband Zev 2
  As-armband Zev 2

  Pikzwarte kralen van lava met een as-kraal, een haarlok-kraal en een naam in zilver.

  € 344,95
 • As-armband Pure Silverstone kralen met as-hart en haarlokbedel
  As-armband Pure Silverstone kralen met as-hart en haarlokbedel

  Stoere armband van natuurlijke edelsteenkralen met massief zilveren hart van as en een haarlok-bedel.

  € 249,90
 • As-armband Desiree
  As-armband Desiree

  Een prachtig interessante compositie van warm Tijgeroog, blauw agaath en de as-kraal en haarlok-kraal die er mooi in opgenomen worden. Het middenstuk is van zilver met een nachtblauwe achtergrond. Daar dwarrelt de as in rond. Op…

  € 344,95
 • As-armband Fabe
  As-armband Fabe

  Een strakke, leren band van 5 mm dik met daar aan een minimalistische mini-urn van zilver. Ze heeft een dubbele wand waar de as in geborgen zit. Ik soldeer de urn dicht en graveer de buitenzijde graag voor je.

  De eindstukken zijn…

  € 305,00
 • As-armband Pure Silverstone kralen met as-hart
  As-armband Pure Silverstone kralen met as-hart

  Mooie, warmbruine Tijgeroogkralen vormen deze natuurlijke armband. Het hart waar de as in verwerkt zit is in dezelfde tonen uitgevoerd als de kralen om zo tot een mooie eenheid te komen.

  Het hart is 15 mm groot. De kralen zijn 8…

  € 229,90
 • As Armband Neals
  As Armband Neals

  Een stoere, brede leren band van 5 mm (bruin of zwart) met een askraal. Aan weerszijden zit een mooie zilveren Mudrakraal. De zijkanten van de as-kraal kunnen worden gegraveerd.

  Als extra detail loopt er een dikke slangenarmband…

  € 499,90
 • As Armband Neals 2
  As Armband Neals 2

  Een stoere, brede leren band van 5 mm (bruin of zwart) met een askraal. Aan weerszijden zit een mooie zilveren Mudrakraal. De zijkanten van de as-kraal kunnen worden gegraveerd.

  € 334,90
 • Armband Diem goud met geboortestenen
  Armband Diem goud met geboortestenen

  Een mooie, solide gouden schakelarmband met een as-component van één centimeter. De as wordt gemengd met fonkelend 24 karaat bladgoud.
  Hierdoor onstaat diepte in de as-steen. Aan weerszijden zitten geboortstenen. Voor iedere…

  € 729,90
© 2015 - 2021 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel