• Armband Floris Witgoud
  Armband Floris Witgoud

  Een krachtige rechthoud van massief witgoud zit in het midden van deze leren armband. De kleur kan zelf worden gekozen.
  Nachtblauw is een bijzondere kleur omdat dit samen met het bladgoud en de as op een klein heelal lijkt.Het…

  € 1.250,00
 • Armband Lewis (ook in goud)
  Armband Lewis (ook in goud)

  Een solide, leren band met een zilveren component met as. Stoer, simpel en lekker draagbaar. Ik maak de armband graag aansluitend op maat, geef dus je polsomtrek aan mij door.
  De binnenzijde van de armband kan gegraveerd…

  € 399,90
 • Armband Tyron
  Armband Tyron

  Deze dikke lederen armband heeft een kraal van as in een groene tint, met naam en datum op de eindstukken. Er zitten Mudra kralen van massief zilver aan weerszijden.

  De kraal is 15 mm groot. De leren band is 5 mm dik.

  € 499,90
 • As Armband Neals 2
  As Armband Neals 2

  Een stoere, brede leren band van 5 mm (bruin of zwart) met een askraal. Aan weerszijden zit een mooie zilveren Mudrakraal. De zijkanten van de as-kraal kunnen worden gegraveerd.

  € 499,90
 • Armband Darion
  Armband Darion

  Deze dikke lederen armband heeft een gesloten cilinder van zilver, gevuld van as. Er zitten Mudra kralen van massief zilver aan weerszijden. De mini-urn is 1 centimeter groot. Ik vul deze met as en soldeer hem dicht.
  Je kunt…

  € 499,90
 • As-armband Fabe
  As-armband Fabe

  Een strakke, leren band van 5 mm dik met daar aan een minimalistische mini-urn van zilver. Ze heeft een dubbele wand waar de as in geborgen zit. Ik soldeer de urn dicht en graveer de buitenzijde graag voor je.

  De eindstukken zijn…

  € 449,90
 • Haarlok Armband Persis
  Haarlok Armband Persis

  De strakke, minimalistische leren band laat de haarlok-kraal mooi tot zijn recht komen. De zijkanten van de kraal zijn van zilver en die graveren we graag voor je.
  De kraal is 12 mm groot.De band is 5 mm dik.

  € 449,90
 • Armband Sean
  Armband Sean

  Deze dikke lederen armband heeft een kraal van as, met naam en datum op de eindstukken. Er zitten Mudra kralen van massief zilver aan weerszijden.
  Je kunt kiezen voor een magneetsluiting of een karabijnhaak-sluiting.
  De kraal is…

  € 499,90
 • As-armband Arlen
  As-armband Arlen

  De mooiste, stoerste as-armband met mini-urn en een persoonlijke gravure. Echt leer. Echt zilver. Duurzaam en tijdloos van ontwerp.

  € 499,90
 • As-armband Zev 2
  As-armband Zev 2

  Pikzwarte kralen van lava met een as-kraal, een haarlok-kraal en een naam in zilver.

  € 499,90
 • As-armband Zev
  As-armband Zev

  Prachtige blauwe Agaath kralen, met Jaspis en Onyx, vormen de armband waarin de as wordt bewaard. In het blauwe middenstuk dwarrelt de donkere as.

  € 499,90

Ik hou van pure, natuurlijke materialen. Van kralen van natuursteen. Van runderleer wat met de tijd meer karakter krijgt. De haarlok en as gaan zo op in een sieraad van organische materialen en dat klopt voor mij.
Ik maak kralen van een haarlokje of as. De eindstukken van zilver kunnen worden voorzien van een naam en datum. De kralen kunnen aan een leren armband worden gedragen of met andere prachtige kralen aan een armband gecombineert worden. Denk hierbij aan Jaspis, Tijgeroog, Lapis Lazuli, Rozekwarts, Tukoois, Onyx en nog veel meer.
Het zijn stoere armbanden voor iedere dag. Om zo op jouw eigen manier een haarlokje of as van degene bij je te dragen die je zo mist.

Kom in de molen naar de natuurlijke edelsteenkralen kijken en combineer samen met mij jouw perfecte armband.

Neem direct contact met mij op:

 

© 2015 - 2024 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel