Deze collectie assieraden is ontstaan vanuit een overtuiging dat dit sieraad absoluut meer is dan een versiering voor het uiterlijk.

Het is een draagbaar ornament van liefde. Een sieraad met as, zo hoorde ik van meerdere klanten, is vaak nog waardevoller dan een trouwring. Onvervangbaar zo belangrijk.

Wanneer je kiest voor een assieraad, is het goed om te bedenken of het iets mag zijn wat jij dagelijks draagt. Of dat het een sieraad wordt wat gedragen wordt op de speciale momenten zoals de verjaardag of sterfdag van de overleden persoon.
 

Soms mag het dan wat meer aanwezig zijn en in andere gevallen vraagt het ontwerp om eenvoud. Ik denk hierin graag met je mee.


We maken het samen

We kunnen een mooie kleur terug laten komen waarop de as zichtbaar gaat zijn. Of een edelsteen die helemaal bij jou past. Er is een mooie collectie stenen te zien bij de sieraden.

Ik vind symboliek ook altijd mooi, denk aan de vlinder of een tekst die perfect past. Het belangrijkste is om een sieraad te maken wat zo waardevol, dierbaar en persoonlijk mogelijk is. Zonder de uiteindelijke kracht van een mooi, eenvoudig ontwerp uit het oog te verliezen. Als je een vingerafdruk of handgeschreven tekst wilt laten graveren dan kun je die, na je bestelling geplaatst te hebben, per mail of post toesturen.

Neem contact op voor vragen: info@bijmijassieraden.nl

 

Neem direct contact met mij op:

 

© 2015 - 2024 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel