Wat kun je verwachten als je langs komt?
Gesprekken in de molen zijn vrijblijvend en gratis.
Veel sieraden die op de website te zien zijn kun je komen bekijken en passen. Als ik het sieraad niet heb, is er meestal een zusje ervan te zien. 

Ik voel me eerder iemand die draagbare kunst maakt dan een juwelier met sieraden die massa geproduceerd zijn. Er is dus ook veel mogelijk.Ik ga je helpen om boven water te krijgen wat voor jou het belangrijkste is wat terugkomt in het sieraad.Ik ben betrokken bij het achterliggende verhaal en voel me verantwoordelijk voor wat ik maak.
 


Ik hoor regelmatig van mensen die op bezoek komen dat ze zich niet konden vinden in de assieraden die bij crematoria en uitvaartbegeleiders te zien waren. 


Dat ze op zoek waren naar gevoel voor vorm, kleur en natuurlijk de begeleiding die hoort bij een sieraad van deze aard. Ik ben blij als ik merk dat ze dat wél vinden in wat ik laat zien op de website en in de molen. 

Ik ben nóg blijer als ik merk dat dat is gelukt als ze het sieraad bij mij hebben opgehaald.


Persoonlijk contact
Ik ben degene die het eerste gesprek met je voert. Het is fijn als je de haarlok of as al bij je hebt omdat dit soms van belang is bij het maken van esthetische of technische keuzes.

Ik ben ook degene die het vervolgens maakt zoals besproken én ook de persoon die er is als je het ophaalt. Dat is fijn, overzichtelijk en persoonlijk.
Om die reden (geen collega's) duurt het wel soms langer voordat je een afspraak kunt inplannen of je sieraad op kunt halen.


Ik voer al meer dan tien jaar gesprekken over diep tragische verhalen die in de dood eindigden.


De situaties en gevoelens staan altijd op zichzelf. Ik heb tot op heden nog geen routine bij mezelf kunnen ontdekken. Het luisteren blijft oprecht en betrokken. 

Natuurlijk zijn er mensen geweest waarvan het verhaal en het verdriet mij altijd bij zal blijven. Ik vind dat ik prachtig werk heb en merk dat veel mensen ook bereidwillig zijn om een eind te rijden voor een sieraad van mijn hand.
 


"Dit werk voelt echt als een flow; vanzelfsprekend en energie-gevend"Werkwijze
Ik werk transparant. Ik zet onze ideeen op een rijtje waar je bij bent.
Je ontvangt in de dagen erna een prijs via email. Een sieraad moet per onderdeel uitgerekend worden en de dagen waarop ik de gesprekken voer zitten vaak te vol om dat terplekke te kunnen doen.

Als je nog wilt 'schaven' aan het ontwerp kan dat per mail. Als vervolgens alles akkoord is kun je overgaan tot betaling ervan.
Ik probeer een levertijd van 8-10 weken te hanteren. Het kan soms zijn dat het langer duurt wanneer er speciale edelstenen besteld moeten worden of als een opdracht voor meer dan 3 personen betreft.
Soms gaat het ook veel vlotter dan 8 weken. Ik mail je dan altijd direct.

De Molen
Op donderdag en vrijdag kun je terecht voor de gesprekken in de molen.
De beschikbaarheid is zichtbaar in de online kalender.

Ik ben me ervan bewust dat de afspraakdagen beperkt zijn en dat niet iedereen de gelegenheid heeft om op die tijdstippen langs te komen door werk of studie. 
Omdat ik de sieraden maak én de gesprekken voer is het belangrijk om op vaste dagen dit zo gescheiden van elkaar uit te blijven voeren en er niet teveel van af te wijken.

Ik vind het belangrijk om één keer per jaar mijn expertise van de afgelopen maanden te bundelen in een aantal frisse, nieuwe ontwerpen die als voorbeeld gaan dienen in de molen. Voorbeelden voor de mensen die langskomen om de ringen en colliers te kunnen zien en passen.


Meesterwerkjes met al het moois wat er mogelijk is, waar we samen nieuwe variaties op bedenken.

Monumentale molen "De Palmboom"

 


 

Neem direct contact met mij op:

 

© 2015 - 2024 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel