Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Hans
  Heel onwennig bij Carolien langs geweest. Met mijn twee dochters. Moeilijke keuzes, maar met een prachtig resultaat. Emotioneel heel erg moeilijk, maar de sierraden verzachten de pijn, het gemis. Blij dat je er bent.
 • Geplaatst door Maaike
  Al enige tijd was ik op zoek naar een persoonlijk assierraad. Bij verschillende juweliers kwam ik niet verder dan standaard collecties waar ik een aantal folders meekreeg.
  Bij Carolien was het alles behalve standaard. Samen hebben we een mooie hanger bedacht dat helemaal bij mij past. Een persoonlijke herinnering aan mijn vader die ik op deze manier altijd bij mij kan dragen!
 • Geplaatst door Ton Spruit
  De eerste kennismaking met Carolien was toen mijn drie dochters een asring bij haar lieten maken met het as van hun overleden moeder. Dat heeft zij heel goed gedaan, zelf heb ik voor ons vieren wat later een kleine asurn laten ontwerpen door haar. Het zijn vier prachtig gevoerde miniurntjes geworden met daarop een asvlinder waarvan de contouren zijn gemaakt van door ons ingeleverd “oud goud” inclusief een gouden herdenkingsplaatje met tekst.
  Carolien staat open voor elk idee en weet dit op een vakkundige wijze met eigen creativiteit
  te verwerken tot een geweldig mooi sieraad welke wij de komende tijd met ons vieren zullen koesteren. Carolien bedankt.

  Ton Spruit & dochters Carola, Linda en Monique
 • Geplaatst door Jamie
  Carolien en ik hebben samen een vingerafdrukhanger ontworpen. Mijn moeder die nu nog in leven is, maar niet lang meer heeft.. Heb ik een vingerafdruk van op papier laten zetten. Ik had al een beetje idee wat ik juist wel en niet wilde. Ik hoefde niet veel te zeggen, want Carolien wist al snel wat de bedoeling was.
  Vandaag heb ik mijn hanger op mogen halen. Een plaatje! Geen woord teveel gezegd dat dit perfectie is! Wat een kunst en wat een liefde zit hierin!
  Ik raad mensen aan, die iets dierbaars en tevens tastbaar willen van een dierbare.. Ga eens langs bij Carolien.

  En Carolien, je bent een kunstenares met een hart van GOUD!

  Liefs,Jamie
 • Geplaatst door Ilona wals
  Mijn zus en ik waren op zoek naar iets speciaals voor het as van mijn moeder. Ik was aan het serven op het net en kwam de site BijMij tegen en zag mooie aparte assieraden! Was gelijk verliefd op een! Dus een afspraak gemaakt en bij Carolien langsgeweest! Was een leuk ontvangst en wij hebben ons juweel besteld! Het zou langer duren maar kregen per post de sieraden opgestuurd na een Laar dagen heel snel allemaal! Wij zijn uiterst tevreden heel erg blij mee!
 • Geplaatst door Elly van der Poel
  Ook ik wilde na het overlijden van mijn man een assieraad. Aangezien ik iets anders zocht dan het doorsnee assieraad kwam ik via zoeken op internet bij Carolien terecht. De sieraden op haar site spraken mij gelijk aan dus een mail gestuurd waarop inderdaad heel snel antwoord komt. Afspraak gemaakt en een heel fijn gesprek gehad. Carolien is meedenkend, meelevend en empatisch wat heel fijn is. Ook was mijn ketting eerder klaar dan zij had aangegeven wat ook heel prettig is omdat je er toch naar uitkijkt. Kan haar bij iedereen die iets moois zoekt en een fijn gevoel hierbij wil hebben aanbevelen.
 • Geplaatst door S van Duffelen
  Via internet in contact gekomen met Carolien! Zij heeft van onze trouwe viervoeter❤️een lokje haar in een ronde gouden bedel gezet. Deze hangt samen met mijn geboortesteentje aquamarijn, aan mijn armband.
  Zo heb ik altijd mijn beestje bij me! Het is een fantastisch mooi geheel geworden. Carolien heeft mooi werk en goede service gegeven. Ik ben er heel blij mee👍
 • Geplaatst door Karin
  Ik ben ontzettend blij met het vlinder assieraad wat Carolien voor me heeft gemaakt. Het past heel goed bij onze situatie. Carolien reageert snel, denkt mee en ook de levering was sneller dan verwacht. Kan het echt aanbevelen.
 • Geplaatst door Marijke
  Na veel zoeken op het internet kwam ik op de site van Carolien. Haar ontwerpen spraken mij enorm aan en zonder enige twijfel heb ik haar direct gecontacteerd.Carolien reageerde super snel, respectvol en meedenkend. Ik draag elke dag met trots mijn assieraad en raad haar iedereen aan, die vraagt waar het vandaan Komt.
 • Geplaatst door Steffie
  Ik had een prachtig sieraad op Caroliens website gezien. Toen ik eenmaal wist dat ik dat wilde kon ik niet wachten om het te laten maken, zodat ik zo snel mogelijk een aandenken aan mijn zoon dicht bij me zou kunnen dragen. Carolien snapte dit en heeft op zeer korte termijn tijd voor ons vrijgemaakt. Mijn man wist nog niet wat hij wilde en is ook niet echt een sieraden man maar Carolien heeft supergoed meegedacht waar een onwijs robuust, prachtig sieraad uit is gekomen. Mijn eigen sieraad had niet mooier kunnen worden. Ik draag hem iedere dag...Carolien heeft ook haar stinkende best gedaan om de sieraden af te krijgen want we konden ze veel eerder dan verwacht ophalen. Naast deze geweldige service is Carolien ook een heel mooi mens waarbij je je op je gemak voelt en ook even je verhaal kwijt kan. Bedankt Carolien voor de schitterende sieraden. Ze zijn heel dierbaar voor ons.
 • Geplaatst door Lara
  Carolien werkt op een prettige manier: ze dacht vanaf het begin mee over mijn vraag en ontwerp, reageerde snel en had goede ideeën. Ze begreep heel goed wat ik wilde, waardoor ik er veel vertrouwen had.

  Carolien heeft een prachtig sierraad gemaakt als aandenken aan mijn vader. Het is alles wat ik gehoopt en voorgesteld had, en mooier!

  Bedankt Carolien!
 • Geplaatst door Monique Spruit
  Het was fijn dat Carolien na de hartelijke ontvangst ruimschoots de tijd nam om te luisteren naar onze wensen en het tonen van haar assortiment as ringen en -kettingen. Ruime keuze en opvallend was hoe snel zij begreep hoe wij het gekozen sieraad wilden hebben. Direct dachten wij “zij voert haar vak met gevoel uit” Binnen drie weken werden we uitgenodigd om het resultaat te bewonderen en in ontvangst te nemen. Zij heeft ons niet teleurgesteld, de ringen zijn met heel veel zorg precies ontworpen zoals wij het in onze gedachten hadden.

  Wat een vakvrouw!

  De rest van ons leven dragen wij een geweldig mooi aandenken aan onze moeder bij ons.

  Carolien bedankt daarvoor!

  Carola, Linda en Monique Spruit.
© 2015 - 2019 Bij Mij Assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel