anderen over mij

                             

Vernieuwen

 • geplaats door Harmke
  Dag Caroline,
  Dank je wel voor het mooie fijne ringetje met as van mijn moeder.
  Ik ben er erg blij mee.
  Hartelijke groet,
  Harmke
 • geplaats door Cato Slotboom
  Tijdens het ziek zijn van mijn vader had ik al bedacht dat mocht hij komen te overlijden ik van zijn as een ring wilde laten maken. Nadat hij was overleden en ik 2 modellen op deze site had zien staan, heb ik een afspraak met Carolien gemaakt. Daar gekomen heb ik een ring samengesteld die perfect was voor mij; een slanke moderne ring met een groot component. Carolien stond open voor mijn wensen en dus werd er naast de as ook nog een haarlokje geplaatst. Gisteren heb ik mijn ring opgehaald en hij is prachtig. Door de transparante hars en het bladgoud er in is de ring zo ontzettend puur en tijdloos. Ik ben er onwijs blij mee. Ik zou Carolien zeker aanraden; je hebt een aandenken voor altijd.
 • geplaats door Patricia
  Beste Carolien,

  Heel erg bedankt voor mijn mooie ketting. Een fijne en warme herinnering om bij mij te dragen.
 • geplaats door Jacqueline
  Hoi Caroline.
  Vandaag mijn haarlokring binnen gekregen.
  Mooi gedaan!!!
  Ik ben er heel blij mee.
  Zo heb ik altijd mijn lieve moedertje bij me.
  Warme groet Jacqueline.
 • geplaats door Monique
  Caroline,

  Vandaag onze haarlokringen ontvangen.
  Ze zijn prachtig! Het gevoel als ik de ring aandoe is onbeschrijfelijk! Intens verdrietig en tergelijkertijd blij dat mijn dochter weer een stukje dichter bij mij is.

  Duizend maal dank!
  Monique
 • geplaats door Angela
  Vandaag heb ik de asringen ontvangen. Het eindresultaat is nog mooier dan ik me kon wensen, echt vakwerk! Een prachtig en uniek sieraad met een persoonlijke noot. Alles heb ik online en via WhatsApp met Carolien afgestemd. Ze begreep heel goed wat mijn wensen waren. Zo draag ik mijn lieve ouders in gedachten altijd 'mij bij'. Dank Carolien!
 • geplaats door Ronald
  Carolien, hartstikke bedankt voor de mogelijkheid die je me bood om bij het plaatsen van de as aanwezig te zijn. Ik heb de mooiste ring ooit! Mam zou trots zijn. Dankjewel.
 • geplaats door Sara
  Heel blij met de gepersonaliseerde asring die ik van Caroline mocht ontvangen. Via mail beschreef ik mijn wensen i.v.m. de ring. Caroline maakte er iets prachtig uniek van. Bedankt!
 • geplaats door Anna
  Deze week mijn vlinder ashanger ontvangen van Carolien. Precies dezelfde blauwe vlinder 🦋 die mijn moeder vlak voor haar ziek worden op haar hand hield. Dankjewel voor deze perfecte hanger!
 • geplaats door Tessa
  Wow! Ik was al onder de indruk van de asvlinders op de site, maar toen ik deze week mijn eigen ketting voor het eerst zag realiseerde ik me pas dat het nóg mooier kon. Ook mijn vriend is erg blij met zijn ring.
  De manier waarop er met ons meegedacht is, was erg fijn en persoonlijk. De sieraden waren snel klaar en worden mooi afgeleverd. We zijn er echt heel erg blij mee, zeer waardevol en tastbaar!
 • geplaats door Esther
  Ontzettend blij met het mooie sieraad met het as van mijn overleden kat Willem erin verwerkt. Na het zien van verschillende sieraden in Carolien’s atelier was de keuze al snel gemaakt. Werden fijn ontvangen met veel respect. Carolien, bedankt, ik kan nu mijn kleine lief voor altijd bij mij dragen. <3
 • geplaats door Ingrid
  Enorm tevreden over het resultaat van de hanger die Carolien van het as van mijn moeder heeft gemaakt. Wat een vakwerk!
  Zo is mijn moeder toch een stukje bij mij.
  Nogmaals bedankt Carolien...
 • geplaats door cees
  Christiane is nu bijna twee jaar overleden. Via mijn dochter kwam ik in contact met Carolien. In haar werkplaats/showroom zag ik een voorbeeld collier waar na overleg met Carolien een zelfde maar dan met klein rood ballonnetje en de as in is geplaatst.Zo draag ik elke dag de herrinnering aan Christiane met me mee. Het is me zeer dierbaar!!
 • geplaats door Bas
  Carolien heeft recent een zilveren as ketting gemaakt, als verrassing voor mijn tante. We zijn zeer tevreden over de vlotte communicatie, de persoonlijke touch (het briefje bij afleveren) en het eindresultaat. Het is een prachtig, bijzonder sieraad geworden; echt vakmanschap! Zelfs het sieradendoosje waar de as ketting in afgeleverd wordt is een plaatje.

  Carolien, onze complimenten en veel dank!
 • geplaats door Mia de Vreede
  Lieve Carolien,
  Wat heb je me blij gemaakt met de haarlok ring. Hij kwam vanmorgen met de post en dat was veel sneller als ik had verwacht. Mijn man is 3 maanden geleden overleden en hij zit in mijn hart met alle mooie herinneringen. Het is me dierbaar, troostend en rustgevend dat hij nu, naast mijn trouwring, ook fysiek 'bij mij' is.
 • geplaats door Marja
  De ringen die mijn dochter en ik hebben laten maken door Carolien zijn prachtig. We krijgen ook leuke reacties van vrienden over de mooie ringen. Dus als je een fijne herinnering wil, laat Carolien iets moois voor je maken.
 • geplaats door Ellen Jans
  En daar was hij dan..
  Op mijn verjaardag kwam het mooiste cadeautje met de post van Carolien.
  Carolien heeft goed naar mijn wensen geluisterd en kwam met het mooie idee om het geboorte /rouwkaartje te verwerken in mijn ketting.
  Ik ben echt super blij met het resultaat. Voor altijd mijn dochter bij mij
  Bedankt!
 • geplaats door Anica
  Vandaag mijn ketting met hartje ontvangen. Super bij met mij ketting. Mijn vader nu voor altijd dichtbij mij.
  Dank je wel Carolien voor het maken van de ketting. En bedankt voor het meedenken. Door geboorte steentje toe te voegen van de geboorte maand van mijn moeder, is het een sieraad geworden waar mijn vader en moeder bij elkaar komen.
  Ga de ketting met heel veel liefde en trots dragen.
  Bedankt!!
 • geplaats door Bianca
  Bedankt Carolien! Heel blij met de mooie hanger, een bijzondere herinnering aan mijn overleden broer.
  Ik heb veel op internet gezocht naar assieraden die anders zijn dan standaard. Bij de website van Carolien kreeg ik een goed gevoel en dit bleek helemaal te kloppen! De hanger is een uniek stukje vakwerk geworden!
 • geplaats door Corrie
  Net ontvangen een prachtige asring . nu is mijn mannetje naast de trouwring altijd bij me.
  natuurlijk zit hij in mijn hart maar nu ook aan mijn vinger
  Dikke tranen van emotie en verdriet is nog maar zo kort geleden net voor kerst 2019 toen hij plots overleed
  Carolien heel hartelijk dank voor dit bijzondere sieraad
 • geplaats door Non
  Ze is weer bij mij,een stukje van haar,mijn moeder,vervat in een druppel, of traan, zo subtiel en met haar naam.
  Vakwerk, dank je wel!
 • geplaats door L. Koppenhol
  Wat ben ik blij met het mooie cementen waxinelichtje! Vorig jaar is mijn vader na een kort ziekbed overleden. Ik heb wat as bewaard en dat aan Carolien gegeven voor het waxinelichtje. Ze heeft het heel mooi gemaakt, dank je wel Carolien!
 • geplaats door Henny
  Ik ben super blij met mijn ketting en Carolien is een luisterend oor als bij haar bent en help je bij het uitzoeken.
  Carolien bedankt 😊
 • geplaats door Dorien
  Al sinds het overlijden van mijn eerste pony enkele jaren geleden was ik op zoek naar een manier om de haren die ik bewaard had te verwerken in een juweel. Nadat ook mijn tweede pony recent kwam te overlijden, heb ik Carolien gecontacteerd. Het contact verliep vlot en aangenaam waardoor ik al snel wist wat ik precies wilde: 2 bedels waarin het haar van mijn pony's verwerkt werd.
  Het resultaat is prachtig en precies wat ik wilde. Zo blij en dankbaar dat ik hen op deze manier weer bij mij kan hebben.
  Nogmaals bedankt voor het fijne contact en het geweldige resultaat, Carolien!
 • geplaats door Anne
  Heel dankbaar voor de prachtige armband die Carolien voor me gemaakt heeft!
  Ik heb lang gezocht naar een mooi sieraad waar as in verwerkt kon worden en ik ben heel blij met het resultaat.
  Super bedankt Carolien!
 • geplaats door Rick
  Heel fijn telefonisch contact gehad en we zijn samen snel tot een ontwerp gekomen. Per mail nog het een en ander definitief gemaakt. De ring is prachtig geworden en hoewel ik deze voor de verjaardag van mijn partner had geregeld kon ik niet wachten om deze gelijk te geven. Carolien dank voor je prettige contact en prachtige eindresultaat!
 • geplaats door Heleen
  Na lang zoeken de juiste goudsmid gevonden! Een prachtige ring heb ik laten door Carolien. Carolien heeft goed geluisterd en meegedacht. Dankjewel! Heel erg blij ben ik met ring. In de ring zijn de twee geboortestenen van mijn jongens verwerkt. En ook het as van mijn ouders heeft prachtplek gekregen. Een ring om het leven te vieren en om te gedenken...
 • geplaats door Marieke
  Prachtige ring met as van mijn overleden broer.... zo blij mee❤️
 • geplaats door Jennifer
  Carolien heeft voor mij een ketting gemaakt met de as van ons zoontje. Hij is prachtig geworden! Toen ik Carolien benaderde, kreeg ik meteen reactie en dat contact is steeds fijn gebleven. Ik ben Carolien heel dankbaar dat ze dit zo mooi voor me heeft gedaan, en draag mijn lieve kindje nu met heel veel trots, overal met me mee.
 • geplaats door Désirée van der Jagt
  Ik wilde heel graag iets doen met de as van mijn vader, maar wist niet goed wat. Tot het moment dat ik op de website van Carolien kwam. Haar werk sprak mij enorm aan. De afspraak was ook heel prettig. Carolien begreep dat ik niet iets standaard wilde en dat in kleur en uitvoering zowel mijn vader als ikzelf een plek moesten krijgen in het ontwerp. Carolien is zeer deskundig in haar vak. Vooraf twijfelde ik nog of ik een assieraad zou gaan dragen, maar zodra het ontwerp van de armband er was kon ik niet wachten tot het er was. Dank Carolien dat jij op deze bijzondere manier een aandenken hebt gemaakt voor mijn heel bijzondere vader.
 • geplaats door Rob Wunnik van
  Vandaag mijn sieraad, super mooie armband, opgehaald. Je maakt samen een keuze van wat het moet worden maar dan kun je, je er nog geen voorstelling van maken.Het zit namelijk in je hoofd en Carolien maakt een scherts op papier. Toen ik hem dan uiteindelijk ging ophalen was ik blij verrast, ZO MOOI. Carolien bedankt hiervoor. Als ik nog een sieraad wil weet ik je te vinden
 • geplaats door Miriam
  Om ons overleden zoontje toch bij ons te kunnen dragen waren wij op zoek naar een assieraad passend bij onze stijl. Gelukkig vonden wij 'BijMij' en dus Carolien.

  Samen met Carolien gekeken en gedacht over wat voor zowel mijn vriend als mij geschikt zou zijn.
  Een schitterend robuuste doch sierlijke armband voor mijn vriend en een prachtige hanger voor mij. De as is heel subtiel in de hanger verwerkt, met mooie kleur in de achtergrond en bladgoud toegevoegd. Dit geeft de hanger iets hemels.
  En een zeer mooie gravure.

  Het voelt nu, ondanks het enorme verlies, toch alsof ons zoontje weer wat meer bij ons is. Het geeft troost en kracht.

  Ontzettend bedankt Carolien voor deze sieraden en de passie /bezieling waarmee je er aan hebt gewerkt. Heel waardevol.
 • geplaats door Anneke
  17 mei heb ik onze kleindochter een prachtig sieraad wat door Carolien is gemaakt ter herinnering aan haar overleden mama mogen geven .
  Ik en onze kleindochter zijn er heel blij mee .
 • geplaats door Pauline
  Niet met woorden te beschrijven hoe dankbaar ik ben voor de prachtige armbanden die Carolien voor ons gemaakt heeft. Een zeer prettige ontvangst, waarbij alle tijd was voor het verhaal en het kiezen van een mooie herinnering. Ik kon niet wachten tot we de mail kregen dat we de armbanden op konden halen. Prachtig zijn ze. Zelfs de verpakking was al een feestje! Een tastbare herinnering aan mijn papa. Hij zat al in mijn hart, maar ik draag nu ook een stukje bij me. Dank je wel Carolien!
 • geplaats door Nienke Landre
  Soms begint de dag met een cadeautje. Zoals die ochtend in juni, pas geleden. Ik had Carolien gevraagd een gouden ring te ontwerpen met een wel heel bijzondere steen. Een steen waar een (baby)haarlokje van mijn inmiddels 15-jarige dochter in is verwerkt. Aan de binnenkant van de ring zijn naam en geboortedatum van mijn dochter gegraveerd. Een prachtig sieraad om door te geven, van moeder op dochter. Mijn dochter moet nog even wachten, want de ring zit voorlopig nog om mijn vinger ... Ik blíjf er maar naar kijken, zo blij mee!

  Dankjewel, Carolien :-)
 • geplaats door Maryse
  Wat heeft Carolien een prachtig aandenken aan mijn vader gemaakt. Het contact verliep soepel en vlot en de ring werd veel sneller dan verwacht geleverd. Ik ben heel erg blij met mijn ring, heel erg bedankt Carolien!
 • geplaats door Petra
  Carolien heeft begin januari een prachtige ring gemaakt met de as van ons overleden dochtertje. Het contact was erg persoonlijk en ik voelde mij heel erg op mijn gemak. Samen hebben we een ontwerp gekozen en zij heeft een prachtige achtergrond kleur uitgekozen waarop de as heel mooi zichtbaar is. Ik draag de ring elke dag met trots en het brengt mij erg veel steun en troost om ons dochtertje op deze manier bij mij te kunnen dragen. Heel erg bedankt Carolien!
 • geplaats door Wilfred
  Twee stijlvolle askettingen door Carolien laten maken met de as van mijn vader, voor mijn broer en mijzelf. Niet alleen mooie kettinkjes, maar ook fijn geholpen en meegedacht. Heel erg blij mee!
 • geplaats door Angelique
  Iets tastbaars, iets persoonlijks. Een sierraad waarmee ik altijd een stukje van mijn vader bij me zal dragen. Een mooi herdenkings-sierraad. Dat is waar ik naar op zoek was en ik vond het bij Carolien. Zij heeft een prachtige as-ketting voor mij gemaakt. Wat ik erg fijn vond, is dat Carolien tijdens onze afspraak echt de tijd nam om te luisteren naar wat ik precies zocht en naar mijn verhaal. Wie was mijn vader, wat betekende hij voor mij. Carolien is een hartelijke en fijne persoonlijkheid, maar ook een echte vakvrouw met veel passie en liefde voor haar vak.

  Lieve Carolien, heel erg bedankt voor het creëren van dit mooie en dierbare aandenken aan mijn vader. Ik ben er ontzettend blij mee! xxx
 • geplaats door Rose
  Carolien heeft met me mee gedacht over het ontwerp van een ashanger. Ze voelde al snel aan wat mijn smaak was en zo zijn we tot een idee gekomen.Het resultaat is een prachtige hanger met droogbloemen: vergeet-mij-nietjes. Een mooi aandenken aan mijn vader. Naast een mooi sieraad heeft Carolien ook een luisterend oor.

  Carolien bedankt!
 • geplaats door Wietske
  Samen hebben wij het as-sierraad vorm gegeven. Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. Ik draag mijn ketting iedere dag.
  Tio: laat direct wat as apart houden door het crematorium!!
  Dank je wel, Carolien voor het mooieresultaat en het fijne contact.
 • geplaats door Hans
  Heel onwennig bij Carolien langs geweest. Met mijn twee dochters. Moeilijke keuzes, maar met een prachtig resultaat. Emotioneel heel erg moeilijk, maar de sierraden verzachten de pijn, het gemis. Blij dat je er bent.
 • geplaats door Maaike
  Al enige tijd was ik op zoek naar een persoonlijk assierraad. Bij verschillende juweliers kwam ik niet verder dan standaard collecties waar ik een aantal folders meekreeg.
  Bij Carolien was het alles behalve standaard. Samen hebben we een mooie hanger bedacht dat helemaal bij mij past. Een persoonlijke herinnering aan mijn vader die ik op deze manier altijd bij mij kan dragen!
 • geplaats door Ton Spruit
  De eerste kennismaking met Carolien was toen mijn drie dochters een asring bij haar lieten maken met het as van hun overleden moeder. Dat heeft zij heel goed gedaan, zelf heb ik voor ons vieren wat later een kleine asurn laten ontwerpen door haar. Het zijn vier prachtig gevoerde miniurntjes geworden met daarop een asvlinder waarvan de contouren zijn gemaakt van door ons ingeleverd “oud goud” inclusief een gouden herdenkingsplaatje met tekst.
  Carolien staat open voor elk idee en weet dit op een vakkundige wijze met eigen creativiteit
  te verwerken tot een geweldig mooi sieraad welke wij de komende tijd met ons vieren zullen koesteren. Carolien bedankt.

  Ton Spruit & dochters Carola, Linda en Monique
 • geplaats door Jamie
  Carolien en ik hebben samen een vingerafdrukhanger ontworpen. Mijn moeder die nu nog in leven is, maar niet lang meer heeft.. Heb ik een vingerafdruk van op papier laten zetten. Ik had al een beetje idee wat ik juist wel en niet wilde. Ik hoefde niet veel te zeggen, want Carolien wist al snel wat de bedoeling was.
  Vandaag heb ik mijn hanger op mogen halen. Een plaatje! Geen woord teveel gezegd dat dit perfectie is! Wat een kunst en wat een liefde zit hierin!
  Ik raad mensen aan, die iets dierbaars en tevens tastbaar willen van een dierbare.. Ga eens langs bij Carolien.

  En Carolien, je bent een kunstenares met een hart van GOUD!

  Liefs,Jamie
 • geplaats door Ilona wals
  Mijn zus en ik waren op zoek naar iets speciaals voor het as van mijn moeder. Ik was aan het serven op het net en kwam de site BijMij tegen en zag mooie aparte assieraden! Was gelijk verliefd op een! Dus een afspraak gemaakt en bij Carolien langsgeweest! Was een leuk ontvangst en wij hebben ons juweel besteld! Het zou langer duren maar kregen per post de sieraden opgestuurd na een Laar dagen heel snel allemaal! Wij zijn uiterst tevreden heel erg blij mee!
 • geplaats door Elly van der Poel
  Ook ik wilde na het overlijden van mijn man een assieraad. Aangezien ik iets anders zocht dan het doorsnee assieraad kwam ik via zoeken op internet bij Carolien terecht. De sieraden op haar site spraken mij gelijk aan dus een mail gestuurd waarop inderdaad heel snel antwoord komt. Afspraak gemaakt en een heel fijn gesprek gehad. Carolien is meedenkend, meelevend en empatisch wat heel fijn is. Ook was mijn ketting eerder klaar dan zij had aangegeven wat ook heel prettig is omdat je er toch naar uitkijkt. Kan haar bij iedereen die iets moois zoekt en een fijn gevoel hierbij wil hebben aanbevelen.
 • geplaats door S van Duffelen
  Via internet in contact gekomen met Carolien! Zij heeft van onze trouwe viervoeter❤️een lokje haar in een ronde gouden bedel gezet. Deze hangt samen met mijn geboortesteentje aquamarijn, aan mijn armband.
  Zo heb ik altijd mijn beestje bij me! Het is een fantastisch mooi geheel geworden. Carolien heeft mooi werk en goede service gegeven. Ik ben er heel blij mee?
 • geplaats door Karin
  Ik ben ontzettend blij met het vlinder assieraad wat Carolien voor me heeft gemaakt. Het past heel goed bij onze situatie. Carolien reageert snel, denkt mee en ook de levering was sneller dan verwacht. Kan het echt aanbevelen.
 • geplaats door Marijke
  Na veel zoeken op het internet kwam ik op de site van Carolien. Haar ontwerpen spraken mij enorm aan en zonder enige twijfel heb ik haar direct gecontacteerd.Carolien reageerde super snel, respectvol en meedenkend. Ik draag elke dag met trots mijn assieraad en raad haar iedereen aan, die vraagt waar het vandaan Komt.
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door
 • geplaats door

anderen over mij

 • 22-11-2020 - Dag Caroline,
  Dank je wel voor het mooie fijne ringetje met...  lees meer
 • 06-11-2020 - Tijdens het ziek zijn van mijn vader had ik al...  lees meer
 • 15-10-2020 - Beste Carolien,

  Heel erg bedankt voor mijn mooie ketting. Een fijne...  lees meer
plaats een bericht
© 2015 - 2020 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel