as ringen

Deze collectie assieraden is ontstaan vanuit een overtuiging dat dit sieraad absoluut meer is dan een versiering voor het uiterlijk. Het is een draagbaar ornament van liefde. Een sieraad met as, zo hoorde ik van meerdere klanten, is vaak nog waardevoller dan een trouwring. Onvervangbaar. Zo belangrijk.

Wanneer je kiest voor een assieraad, is het goed om te bedenken of het iets mag zijn wat jij dagelijks draagt. Of dat het een sieraad wordt wat gedragen wordt op de speciale momenten zoals de verjaardag of sterfdag van de overleden persoon. Soms mag het dan wat meer aanwezig zijn en in andere gevallen vraagt het ontwerp om eenvoud. Ik denk hierin graag met je mee.

We kunnen een mooie kleur terug laten komen waarop de as zichtbaar gaat zijn. Of een edelsteen die helemaal bij jou past. Er is een mooie collectie stenen hier te zien.  Ik vind symboliek ook altijd mooi, denk aan de vlinder of een tekst die perfect past. Het belangrijkste is om een sieraad te maken wat zo waardevol, dierbaar en persoonlijk mogelijk is. Zonder de uiteindelijke kracht van een mooi, eenvoudig ontwerp uit het oog te verliezen.

Neem contact op voor vragen: info@bijmijassieraden.nl

Als je een vingerafdruk of handgeschreven tekst wilt laten graveren dan kun je die, na je bestelling geplaatst te hebben per mail of post toesturen.

 

 

anderen over mij

  • 22-11-2020 - Dag Caroline,
    Dank je wel voor het mooie fijne ringetje met...  lees meer
  • 06-11-2020 - Tijdens het ziek zijn van mijn vader had ik al...  lees meer
  • 15-10-2020 - Beste Carolien,

    Heel erg bedankt voor mijn mooie ketting. Een fijne...  lees meer
plaats een bericht
© 2015 - 2020 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel