Algemene Voorwaarden Bij Mij Assieraden

1) Bestellingen via de webwinkel en via de Molen de Nieuwe Palmboom in Schiedam

Na ontvangst van de bestelling en betaling nemen wij jouw bestelling tijdens onze openingsuren  direct in behandeling. Om de levertijd van 8 tot 10 weken te garanderen worden de  materialen voor het maken van het sieraad besteld. Het annuleren van je bestelling is daardoor niet mogelijk.

De levertijd van de producten in onze webshop is 8 tot 10 weken vanaf de datum dat de as/haarlok en indien van toepassing, de ringmaat bij ons is aangekomen.  Als er afwijkende materialen besteld of gemaakt moeten worden kunnen we hiervan afwijken. Je ontvangt hierover dan een email.

2) Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de maatwerk sieraden.

3) Offertes voor maatwerk opdrachten

Na het bespreken van een maatwerk opdracht ontvang je van ons een prijs tijdens jouw bezoek of erna per e-mail. De prijs blijft vier weken geldig. Na aanvaarding van de prijs ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Dit bedrag is 100% van de overeengekomen prijs.  Alle facturen zijn inclusief 21% BTW.

4) Betalingen
In de webshop kun je betalen via iDEAL, Paypal, Bancontact of met creditcard. Je kunt een factuur per bank overschrijven.

5) Verzenden
Verstuur zelf de as/haarlok in een goed afgesloten zakje. Indien je gekozen hebt om het sieraad daarna te laten versturen, gebeurd dat aangetekend en verzekerd via PostNL. Je mag het ook ophalen tijdens openingstijden in de molen. Bij Mij Assieraden is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies tijdens het verzenden bij PostNL.


6) Levertijden
De levertijd kan per item verschillen. We werken met verschillende technieken en uithardingstijden. Hierdoor is het ene sieraad soms sneller klaar dan het andere.
 Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer je het sieraad snel nodig hebt i.v.m. een feest of bijzondere mijlpaal.

7) Ruilen en retourneren

De Bij Mij assieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt en we gaan ervan uit dat je er helemaal blij mee gaat zijn.
Door de persoonlijke aard van de assieraden die op maat gemaakt worden, kunnen deze  niet geretourneerd of geruild worden. Wanneer je niet tevreden bent met het resultaat van jouw  maatwerk sieraad, kun je ons dit binnen twee weken laten weten. Dan gaan we samen naar een passende oplossing en eventuele aanpassing kijken. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn, hiervan stellen we je van tevoren op de hoogte.


Voorwaarden:
Wij voeren ringmaten nauwkeurig door aan de hand van de maat die wordt aangegeven bij het bestellen. Mocht de maat nadien niet goed zijn maar wel juist zijn uitgevoerd, dan zijn de kosten voor het verkleinen of vergroten van de ring voor jou.
We geven geen garanties op de tekening en vorm en structuur van de as. Dit is uniek en verschillen sterk per sieraad. Onze sieraden worden gemaakt van natuurlijke materialen. De oppervlaktes van de sieraden kunnen verschillen van textuur, kleur en tekening. Dit is de aard van de sieraden met as en haarlokjes. Deze verschillen kunnen ons niet tegen geworpen worden. De sieraden getoond in de molen en op de website zijn voorbeelden. 
We maken de mooist mogelijke compositie met de door jou aangeleverde stoffen zoals haarlokjes en as, en de afbeeldingen om te graveren. Omdat het maken van een sieraad met deze factoren een proces is waarbij er constant keuzes gemaakt moeten worden ten behoeve van het resultaat, is het vaak niet mogelijk van te voren een exact beeld te schetsen van hoe het wordt. Dit hoort onlosmakelijk bij het werken met natuurlijke materialen. Mocht het resultaat niet zijn zoals verwacht dan kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor aanpassingen.

Alle artikelen die aangepast zijn van maat of speciaal voor jou ontworpen en vervaardigd zijn, bestempelen wij als maatwerk en kunnen niet geruild worden of geld terug gegeven worden.
Situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

8) Garantie

De Bij Mij  assieraden voldoen aan de hoogste eisen. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, neem gelijk contact met ons op via e-mail of telefoon. Dan kunnen wij werken aan de oplossing. Als het niet onder de garantie valt, kunnen hier kosten aan verbonden zijn, hiervan stellen we je van tevoren op de hoogte. Je hebt 6 maanden garantie op een sieraad. 
Je kunt tot maximaal 2 weken na ontvangst van het sieraad aangeven wat er niet goed is gegaan. Als een sieraad al langer bij jou is dan gaan we ervan uit dat het gedragen wordt en kunnen we kosten in rekening brengen voor het aanpassen van het sieraad als dat nodig is.

Onze sieraden hebben 6 maanden garantie op materiaal- of constructiefouten. Bij Mij Assieraden heeft het recht om kosten in rekening te brengen voor reparatie aan producten die door ondeskundige behandeling ervan ondraagbaar en ongeschikt zijn geraakt. Indien je gebruik maakt van de mogelijkheid om een sieraad te laten repareren of veranderen, komen de kosten van terugzending voor jouw rekening.

Slijtage door het dragen is uitgesloten van garantie.


9) Overmacht

Indien Bij Mij assieraden als gevolg van overmacht een sieraad niet op tijd kan leveren, zijn wij niet aansprakelijk voor schade die de opdrachtgever daardoor lijdt. Onder overmacht wordt mede begrepen; elke buiten de invloedsfeer van de bij ons liggende omstandigheid – ook al was deze tijdens het tot stand komen van de overeenkomstig reeds te voorzien- die naleving van de overeenkomst blijvend of tijdelijk verhinderd waardoor de opdracht niet of niet op tijd kan worden uitgevoerd.

Uiteraard zullen we je altijd op de hoogte houden als een opdracht uitloopt of als er door omstandigheden een andere oplossing gezocht moet worden.

Bij het in bewaring geven van meegebrachte stoffen (as, haarlok, sieraden bijvoorbeeld) zal Bij Mij Assieraden de uiterste inspanning leveren om zich als goed bewaarnemer te gedragen. Beschadiging of verlies van de zaak als gevolg van situaties die kunnen worden gekwalificeerd als overmachtsituaties kunnen niet voor rekening van Bij Mij Assieraden komen. Onder overmachtsituaties worden onder meer verstaan: inbraak, overval, verdwijning bij de verzending.

10) Intellectueel eigendom

De door Bij Mij assieraden vervaardigde of verstrekte ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen, modellen en overige geleverde en daarvoor in aanmerking komende prestaties, blijven het intellectueel eigendom van Bij Mij Assieraden.
 Verveelvoudiging of openbaarmaking van voornoemde goederen en/of producten, zonder voorafgaande toestemming van Bij Mij Assieraden is niet toegestaan.

Neem direct contact met mij op:

 

© 2015 - 2024 bij mij assieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel